Applicatie Architect-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Doorlopende werving

Als .NET/C# Software Software Engineer werk je mee in uitdagende opdrachten en innovatieve software ontwikkel- en implementatieprojecten voor of bij onze gerenommeerde klanten. Je werkt in een agile team in sprints aan nieuwe innovatieve functionaliteiten of zorgt voor passende oplossingen voor incidenten. We verwachten dat je als .NET/C# Software Engineer de ins en outs van NET/C# Software en haar verschillende tools en technieken kent en doorontwikkelt zodat je up te date blijft. Dit alles doe je in uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten.

Waarom past deze vacature bij jou?

Jij wilt je blijven ontwikkelen en jouw potentieel kunnen bereiken. Je hebt de passie om te blijven leren, je nieuwe technologieën en methodieken eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je bent een ontwikkelaar in hart en nieren en vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je werkt naar de beste en sterkst presterende oplossingen en streeft naar optimalisatie en standaardisatie. Je bent sterk in werken met .NET/C# Software, maar ook sterk op gebied van Scrum, DevOps (T-Shaped). Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT-component;
 • Aantoonbare kennis/ certificeringen (Microsoft Azure Fundamentals AZ-900) en ervaring met .NET/C# Software;
 • Kennis en ervaring met .NET/C# Software Frameworks;
 • Kennis en ervaring met de Microsoft Stack; Azure Cloud;
 • Aantoonbare ervaring voor het maken van Cloud-native applicaties (REST-api, JSON, SOAP) is een pré;
 • Kennis van integratie oplossingen (ESB, Microservices, Event Driven, SOA) is een pré;
 • Ervaring met Unit testen en geautomatiseerd testen (Selenium, RobotFramework) is een pré;
 • Ervaring met Continuous Integration tooling als JIRA, Azure, Sonar, Jenkins, GIT, JUnit is een pré;
 • Je hebt kennis van OpenStack, Docker en Kubernetes;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • Een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Naast een dienstverband voor onbepaalde tijd, een max. salaris van € 6.000, bonusregeling, leaseauto, pensioenregeling en maandelijkse onkostenvergoeding;
 • € 5.000,- opleidingsbudget en daarnaast 5-10 dagen studietijd;
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten;
 • Kennissessies met andere .NET/C# Software specialisten;
 • 25 vakantiedagen en snel oplopend tot 28 vakantiedagen per jaar;
 • Het aan- of verkopen van vakantiedagen;
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels.

Persoonlijke ontwikkeling
We bieden jou persoonlijke ontwikkeling aan en zo werk je aan jouw carrière. Learn, create and make it work is niet alleen onze slogan, maar is ons DNA. Je kunt doorgroeien naar diverse rollen, zoals Technisch specialist, Scrum Master, Business Analist of Software Architect.

Waarom werken voor CIMSOLUTIONS?

Bij ons ben je voorbereid op de toekomst en vinden we het belangrijk dat je de state-of-the-art technieken en methodieken eigen maakt. Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Met onze vestigingen in Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Rotterdam en Vianen is jouw standplaats altijd in de buurt. CIMSOLUTIONS is een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en onze platte organisatiestructuur. Je bent geen nummer, onze managers zijn benaderbaar en je wordt persoonlijk betrokken. Door gebruik van de laatste methodieken, technieken en innovatieve oplossingen maak jij het verschil voor of bij onze klanten. Learn, create and make it work!
Daarnaast zijn wij maar liefst vijftien keer uitgeroepen tot Top Employer Nederland door het onafhankelijke Top Employers Institute. Gebieden waarop wij onderscheidend zijn: primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

Heb je interesse?

Wij vinden het leuk om op ons hoofdkantoor of één van onze lokale vestigingen kennis te maken. Solliciteer via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met ons recruitment team via:


Leveranciers, let op!
Wij waarderen het contact met iedereen! Echter voor het invullen van onze (vaste) vacatures werken wij NIET samen met leveranciers. Hiervoor contact met ons opnemen, wordt niet op prijs gesteld.

Ort

Randstad;Groningen;Overijssel;Gelderland;Noord-Brabant;Utrecht;Noord-Holland;Zuid-Holland

Nieuw item