Applicatie Architect-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat-duplicaat

Doorlopende werving

Wat ga je doen?

Als manager richt je in en stuurt aan, één of meer ITIL processen en zorgt dat problemen en incidenten tijdig worden opgelost. Dit doe je door middel van het sturen van het proces en de ketens op resultaat en de tijdige oplevering van het beoogde resultaat. De procesmanager heeft een coördinerende rol ten aanzien van de wijze waarop het (informatie) proces wordt gebruikt. Daarnaast houd je je bezig met het opzetten en onderhouden van procedures en werkinstructies om de kwaliteit en het niveau van dienstverlening op het gebied van relevante processen te bewaken en te borgen. Je bent verantwoordelijk voor de juiste inrichting van het proces en voor de voortgang, tijdige afhandeling en afsluiting van werkzaamheden binnen het proces, de kwaliteit van de op te leveren resultaten en de voortgangsbewaking. Tevens bewaak en coördineer je het proces en adviseer je het management over verbetering van het desbetreffende proces.

Wie zoeken we?

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen. Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan. Wij spreken graag Procesmanagers ICT, Incidentmanagers en Probleemmanagers met meerdere jaren ervaring.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT component
 • Tenminste 5 jaar ervaring met ITIL processen en informatiemanagement
 • Je bent resultaatgericht en hebt een groot organiserend vermogen
 • Je bent gecertificeerd in ITIL, BiSL, ASL
 • Kennis Service Support; Professional ITSM Support of IT Services certificaat; ITIL Operational Support and Analysis
 • Kennis Service Design; Professional ITSM Delivery of IT; ITIL Service Design
 • Servicemanagement; ITSM Foundation; ITIL Foundation
 • Kennis van Informatietechnologie; IT Foundation en A+ Essentials is een Pré
 • Kennis van Informatiesystemen; Informatiesystemen Foundation is een pré
 • Kennis van Applicatiemanagement; Applicatiemanagement Foundation is een pré
 • Kennis van Informatiebeveiliging; Information Security Foundation is een pré
 • Een certificering in Agile/Scrum/DevOps/Continuous Integration, Prince2 en MSP is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Een geldig rijbewijs B

Wat bieden we?

CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht. Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

Al 27 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland. CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk. Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten. Learn, create and make it work!

Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen. Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer ICT, waarbij wij in 2019 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de dertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer ICT. Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industrie. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

Wat bieden we nog meer:

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 7.000, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels

Heb je interesse?

Wij vinden het leuk om op ons hoofdkantoor of één van onze lokale vestigingen kennis te maken. Solliciteer via onderstaande button of neem voor meer informatie contact op met ons recruitment team via:

- Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld -